Εθνικό & Καποδιστριακό
Πανεπιστήμιο Αθηνών
Ειδικός Λογαριασμός
Κονδυλίων Έρευνας
Τμήμα Ενδοκρινολογίας & Μεταβολισμού
Α’ Παιδιατρική Κλινική Ιατρικής Σχολής
Πανεπιστημίου Αθηνών
Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Ζελέ Ανανά με γιαούρτι και Νιφάδες Βρώμης

Υλικά

  • 1 κουτί Ζελέ με γεύση Ανανά
  • 340 γρ. Γιαούρτι 0% λιπαρά
  • 60 γρ. Νιφάδες Βρώμης
  • μία κονσέρβα Ανανά


Εκτέλεση

Αραιώνουμε τους 2 φακέλους ζελέ σε 400 γρ. βραστό νερό. Μοιράζουμε το μίγμα στη μέση. Προσθέτουμε στο μισό το γιαούρτι και το Muesli. Το ανακατεύουμε καλά να γίνει ομοιόμορφο μίγμα και το κρατάμε στο ψυγείο.

Στο άλλο μισό προσθέτουμε 300 γρ. νερό κρύο. Το ανακατεύουμε και το μοιράζουμε σε 6 φόρμες προσθέτοντας επιπλέον κομμάτια ανανά. Τοποθετούμε τα φορμάκια στο ψυγείο και περιμένουμε να πήξουν. Στη συνέχεια μοιράζουμε το μίγμα με το γιαούρτι και τις Νιφάδες βρώμης και ξαναβάζουμε στο ψυγείο.

Για Γονείς

Δραστηριότητες

Δείκτης Μάζας Σώματος

Ύψος
εκ
Βάρος
κιλά
 

Τι είπαν για μας

Διαβάστε τι είπαν για μας διάφοροι Φορείς, Ιατροί & Επιστήμονες Υγείας, οικογένειες και υποστηρικτές

Περισσότερα

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ Facebook Button Linkedin Button Twitter Button Instagram Button
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ανάπτυξη Εθνικού Συστήματος Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Υπερβαρότητας και Παχυσαρκίας κατά την Παιδική και Εφηβική Ηλικία ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΕΣΠΑ 2007-2013
Με τη Συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Η Πράξη «Ανάπτυξη Εθνικού Συστήματος Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Υπερβαρότητας και Παχυσαρκίας κατά την Παιδική και Εφηβική Ηλικία», (MIS 370545), υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (ΕΠ.ΑΝ.Α.Δ) 2007-2013 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) και από Εθνικούς Πόρους.