Εθνικό & Καποδιστριακό
Πανεπιστήμιο Αθηνών
Ειδικός Λογαριασμός
Κονδυλίων Έρευνας
Τμήμα Ενδοκρινολογίας & Μεταβολισμού
Α’ Παιδιατρική Κλινική Ιατρικής Σχολής
Πανεπιστημίου Αθηνών
Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Ανδρέας Μαργιωρής, Τακτικός Καθηγητής Κλινικής Χημείας, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης

Τακτικός Καθηγητής Κλινικής Χημείας, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης και Διευθυντής Εργαστηρίου Κλινικής Χημείας-Βιοχημείας, Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Ο Ανδρέας Μαργιωρής είναι Καθηγητής Κλινικής Χημείας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και Διευθυντής του Εργαστηρίου Κλινικής Χημείας-Βιοχημείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κ. Μαργιωρής μετά τη διδακτορική διατριβή του εργάστηκε ως έμμισθος ειδικευόμενος στην Παθολογία και την Ενδοκρινολογία σε Πανεπιστήμια των ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και το Πανεπιστημιακό Κέντρο Mount Sinai. Εργάστηκε επίσης ως ερευνητής στα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ (National Institute of Child Health and Human Development) πριν επιστρέψει στη Ελλάδα ως Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Τα ερευνητικά ενδιαφέροντά του αφορούν την  επίδραση των νευροπεπτιδίων στη φυσιολογία της μυελώδους μοίρας των επινεφριδίων και την επίδραση των νευροπεπτιδίων στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Πρόγραμμα ΕΣΠΑ

Δραστηριότητες

Δείκτης Μάζας Σώματος

Ύψος
εκ
Βάρος
κιλά
 

Τι είπαν για μας

Διαβάστε τι είπαν για μας διάφοροι Φορείς, Ιατροί & Επιστήμονες Υγείας, οικογένειες και υποστηρικτές

Περισσότερα

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ Facebook Button Linkedin Button Twitter Button Instagram Button
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ανάπτυξη Εθνικού Συστήματος Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Υπερβαρότητας και Παχυσαρκίας κατά την Παιδική και Εφηβική Ηλικία ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΕΣΠΑ 2007-2013
Με τη Συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Η Πράξη «Ανάπτυξη Εθνικού Συστήματος Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Υπερβαρότητας και Παχυσαρκίας κατά την Παιδική και Εφηβική Ηλικία», (MIS 370545), υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (ΕΠ.ΑΝ.Α.Δ) 2007-2013 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) και από Εθνικούς Πόρους.