Εθνικό & Καποδιστριακό
Πανεπιστήμιο Αθηνών
Ειδικός Λογαριασμός
Κονδυλίων Έρευνας
Τμήμα Ενδοκρινολογίας & Μεταβολισμού
Α’ Παιδιατρική Κλινική Ιατρικής Σχολής
Πανεπιστημίου Αθηνών
Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Πηνειώ (Πέννυ) Κάσσαρη, Βιομηχανικός/Οργανωσιακός Ψυχολόγος, Συστημικός Αναλυτής Διαχείρισης Έργων

Η Πηνειώ (Πέννυ) Κάσσαρη είναι πτυχιούχος "Διοίκησης Ευρωπαϊκών Επιχειρήσεων" (ΒΑ), με μετεκπαίδευση στην "Βιομηχανική και Οργανωτική Ψυχολογία" (ΜΑ) και έχει λάβει μεταπτυχιακή εκπαίδευση στη Διαχείριση Έργων (Project Management), στην Ευέλικτη Διαχείριση Έργων (Agile Project Management) και στην Επιχειρησιακή Ανάλυση (Business Analysis).

Έχει πιστοποιηθεί ως Επαγγελματίας Συστημικός Αναλυτής Διαχείρισης Έργων (Certified Systemic Analyst Project Management Professional – CSAPMP), ως Εσωτερικός Επιθεωρητής (Internal Auditor) Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας (ISO 9001:2000), ως Επιθεωρητής / Επικεφαλής Επιθεωρητών  Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας   (ISO 9001:2000) και ως Επιθεωρητής / Επικεφαλής Επιθεωρητών Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία (OHSAS 18001 / ΕΛΟΤ 1801). Είναι επίσης πιστοποιημένη εισηγήτρια ενηλίκων (ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ 0,45%).

Η επαγγελματική της πορεία πλαισιώνεται από εργασίες στον τομέα "Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων" με ιδιαίτερη έμφαση στην Επιλογή, Ανάπτυξη και Αξιολόγηση Προσωπικού, σε "Διασφάλιση Ποιότητας", σε "Διοργάνωση συνεδρίων, εκδηλώσεων και εκπαιδεύσεων", καθώς και στον τομέα της "Εταιρικής Ανάπτυξης" με ιδιαίτερη έμφαση στην Διαχείριση Συμβάσεων, Εξυπηρέτηση Πελατών, Επικοινωνία και Μάρκετινγκ.

Την 4-ετία 2009-2012, διετέλεσε Εξωτερικός Συνεργάτης στο Τμήμα Ανοσολογίας-Ιστοσυμβατότητας του Νοσοκομείου Παίδων "Η Αγία Σοφία" (project based), το οποίο είναι Ειδικό Κέντρο & Κέντρο Αναφοράς για Πρωτοπαθείς Ανοσοανεπάρκειες – Παιδιατρική Ανοσολογία, με αντικείμενο τη "Διαχείριση της Καταγραφής των Ασθενών με Πρωτοπαθείς Ανοσοανεπάρκειες στην Ελλάδα" (με την υποστήριξη της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης). Για το έργο της βραβεύτηκε με «Διάκριση» από την Ελληνική Εταιρεία Συστημικών Μελετών (ΕΕΣΜ).

 

Πρόγραμμα ΕΣΠΑ

Δραστηριότητες

Δείκτης Μάζας Σώματος

Ύψος
εκ
Βάρος
κιλά
 

Τι είπαν για μας

Διαβάστε τι είπαν για μας διάφοροι Φορείς, Ιατροί & Επιστήμονες Υγείας, οικογένειες και υποστηρικτές

Περισσότερα

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ Facebook Button Linkedin Button Twitter Button Instagram Button
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ανάπτυξη Εθνικού Συστήματος Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Υπερβαρότητας και Παχυσαρκίας κατά την Παιδική και Εφηβική Ηλικία ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΕΣΠΑ 2007-2013
Με τη Συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Η Πράξη «Ανάπτυξη Εθνικού Συστήματος Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Υπερβαρότητας και Παχυσαρκίας κατά την Παιδική και Εφηβική Ηλικία», (MIS 370545), υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (ΕΠ.ΑΝ.Α.Δ) 2007-2013 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) και από Εθνικούς Πόρους.