Εθνικό & Καποδιστριακό
Πανεπιστήμιο Αθηνών
Ειδικός Λογαριασμός
Κονδυλίων Έρευνας
Τμήμα Ενδοκρινολογίας & Μεταβολισμού
Α’ Παιδιατρική Κλινική Ιατρικής Σχολής
Πανεπιστημίου Αθηνών
Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Σταμάτης Ρώμας, Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών

Ο Σταμάτης Ρώμας είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών (ΤΕΦΑΑ), με ειδικότητα στη “Ειδική Φυσική Αγωγή” και  Αριστούχος στην Σχολή Προπονητών Ποδηλασίας Β’ κατηγορίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Κατέχει επίσης Δίπλωμα Ναυαγοσωστικής της «Πανελλήνιας Ένωσης Ναυαγοσωστών (Π.Ε.Ν.)».

Έχει διατελέσει προπονητής ποδηλασίας τα τελευταία 15 χρόνια στις εξής ομάδες: Π.Ο Λουτρακίου, Ιάσωνα Κερατσινίου, Π.Ε.Σ.Ν.Φ-Ν.Χ, Π.Α.Κ Χαλανδρίου, Α.Σ Πρωτέα Κερατσινίου, ΠΑΟ.

Το χρονικό διάστημα 2007-2010 ήταν ομοσπονδιακός προπονητής στη ορεινή ποδηλασία.

Εργάζεται ως Ωρομίσθιος Καθηγητής Φ.Α σε δημοτικά σχολεία του νομού Αττικής (2005-2012).

Από το 1994 έως σήμερα παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά με ειδικές ανάγκες (αυτισμός - εγκεφαλική παράλυση - νοητική καθυστέρηση) και είναι Personal Trainer σε αθλητές επιπέδου ή χομπίστες ποδηλασίας στίβου και κολύμβησης όλων των ηλικιών.

Πρόγραμμα ΕΣΠΑ

Δραστηριότητες

Δείκτης Μάζας Σώματος

Ύψος
εκ
Βάρος
κιλά
 

Τι είπαν για μας

Διαβάστε τι είπαν για μας διάφοροι Φορείς, Ιατροί & Επιστήμονες Υγείας, οικογένειες και υποστηρικτές

Περισσότερα

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ Facebook Button Linkedin Button Twitter Button Instagram Button
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ανάπτυξη Εθνικού Συστήματος Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Υπερβαρότητας και Παχυσαρκίας κατά την Παιδική και Εφηβική Ηλικία ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΕΣΠΑ 2007-2013
Με τη Συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Η Πράξη «Ανάπτυξη Εθνικού Συστήματος Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Υπερβαρότητας και Παχυσαρκίας κατά την Παιδική και Εφηβική Ηλικία», (MIS 370545), υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (ΕΠ.ΑΝ.Α.Δ) 2007-2013 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) και από Εθνικούς Πόρους.