Εθνικό & Καποδιστριακό
Πανεπιστήμιο Αθηνών
Ειδικός Λογαριασμός
Κονδυλίων Έρευνας
Τμήμα Ενδοκρινολογίας & Μεταβολισμού
Α’ Παιδιατρική Κλινική Ιατρικής Σχολής
Πανεπιστημίου Αθηνών
Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Αλεξάνδρα Γεωργίου, Διαιτολόγος

Η Αλεξάνδρα Γεωργίου είναι Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος.

Τα επιστημονικά της ενδιαφέροντα είχαν προσανατολιστεί από νωρίς στη διατροφική διαχείριση νηπίων, βρεφών αλλά και μητέρων κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό, τομέα στον οποίο εκπαιδεύτηκε και εντρύφησε κατά τη διάρκεια των σπουδών της. Στη συνέχεια, εισήχθη στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Εφαρμοσμένη Διαιτολογία- Διατροφή» στην κατεύθυνση της Κλινικής Διατροφής, όπου μετεκπαιδεύεται έως και σήμερα.

Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε έγκριτα ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Αναζητά συνεχώς την ανανέωση και διεύρυνση των γνώσεων στον τομέα της διατροφής με συστηματική παρακολούθηση ιατρικών και επιστημονικών συνεδρίων.

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων.

Πρόγραμμα ΕΣΠΑ

Δραστηριότητες

Δείκτης Μάζας Σώματος

Ύψος
εκ
Βάρος
κιλά
 

Τι είπαν για μας

Διαβάστε τι είπαν για μας διάφοροι Φορείς, Ιατροί & Επιστήμονες Υγείας, οικογένειες και υποστηρικτές

Περισσότερα

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ Facebook Button Linkedin Button Twitter Button Instagram Button
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ανάπτυξη Εθνικού Συστήματος Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Υπερβαρότητας και Παχυσαρκίας κατά την Παιδική και Εφηβική Ηλικία ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΕΣΠΑ 2007-2013
Με τη Συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Η Πράξη «Ανάπτυξη Εθνικού Συστήματος Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Υπερβαρότητας και Παχυσαρκίας κατά την Παιδική και Εφηβική Ηλικία», (MIS 370545), υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (ΕΠ.ΑΝ.Α.Δ) 2007-2013 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) και από Εθνικούς Πόρους.