Αρχική » Προγράμματα » Pedobesity » Ομάδα Έργου – DATAMED

Ομάδα Έργου – Datamed

Παναγιώτης Δημητρακόπουλος
Ερευνητής, Συντονιστής Έργου

Ο Παναγιώτης Δημητρακόπουλος είναι διπλωματούχος της Σχολής Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Σάντερλαντ. Διαθέτει 15ετή εμπειρία στην υλοποίηση και διαχείριση σύνθετων έργων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ διαθέτει πολύχρονη εξειδικευμένη εμπειρία στον τομέα της Ηλεκτρονικής Υγείας (HIS, LIS, ERP, BI).

Γιώργος Μυλιόρδος
Ερευνητής

Ο Γιώργος Μυλιόρδος είναι Διπλωματούχος Μηχανικός του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Διαθέτει 10ετή εμπειρία έρευνας στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Τεχνολογίας και Ανάπτυξης της Πολεμικής Αεροπορίας και 20ετή εμπειρία στη διαχείριση τεχνολογικών έργων μεγάλης εμβέλειας. Έχει πιστοποιήσεις στις εφαρμογές AutoCAD, 3D Studio Max Design, Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop. Έχει παρακολουθήσει τα σεμινάρια «Διοίκηση μέσω Στόχων και Μέτρηση της Αποδοτικότητας», «Στατιστικός Έλεγχος Ποιότητας» και «Διασφάλιση Ποιότητας». Είναι έμπειρος αναλυτής / προγραμματιστής.

Εμμανουήλ Χριστοδουλάκης
Ερευνητής

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης είναι διπλωματούχος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ε.Μ.Π., υποψήφιος Δικάκτωρας Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και με μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics, στις Πολιτικές Επιστήμες και Πολιτική Οικονομία. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Datamed. Εργάζεται στην Datamed από το 2015, αρχικά ως Project Office Director και από τον Απρίλιο του 2018 ως Σύμβουλος Διοίκησης, με αντικείμενο τις διεθνείς συνεργασίες της εταιρίας και τη δραστηριότητα της εταιρίας εκτός Ελλάδας.

Αλέξανδρος Χριστοδουλάκης
Ερευνητής

Ο Αλέξανδρος Χριστοδουλάκης είναι διπλωματούχος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics (Health Economics) και στο Imperial (Investment and Wealth Management). Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Datamed και εργάστηκε στην εταιρεία από το 2015 έως τον Αύγουστο του 2018, ως Business Development Director, σε θέματα εταιρικής ανάπτυξης, στρατηγικών συνεργασιών, αναζήτησης καινοτόμων λύσεων και προώθησης της εταιρείας.

Αντώνης Μπιλλήρης
Ερευνητής

Ο Αντώνης Μπιλλήρης είναι διπλωματούχος της Σχολής Ηλ/γων Μηχ/κών & Μηχ/κών Η/Υ του Ε.Μ.Π. και κάτοχος Πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων. Διαθέτει μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στη Βιοϊατρική Τεχνολογία, στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) και στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Εργάζεται στην DATAMED από το 2001 και έχει διατελέσει Μελος Δ.Σ., Γενικός Διευθυντής. Από το 2019 είναι Σύμβουλος Διοίκησης. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό και διοίκηση σύνθετων έργων στον τομέα της υγείας, στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, στα θέματα στρατηγικής, ποιότητας, ασφάλειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Χάρης Καρανίκας
Ερευνητής

Ο Δρ. Χαράλαμπος Καρανίκας είναι eHealth Data Scientist και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στο πεδίο του Temporal Text Mining από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ για δεδομένα υγείας. Έχει συμμετάσχει σε πολλά ερευνητικά προγράμματα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και έχει διετελέσει επί σειρά ετών ειδικός σύμβουλος ηλεκτρονικής υγείας του Υπουργείου Υγείας. Συνεργάζεται με την Datamed από το 2014, σε θέματα εφαρμοσμένης έρευνας, διεθνών συνεργασιών, αναζήτησης καινοτόμων λύσεων και ανάλυσης / προδιαγραφών εφαρμογών ηλεκτρονικής υγείας.

Γιώργος Ντελτόρο
Ερευνητής

Ο Γιώργος Ντελ Τόρο είναι πτυχιούχος της Επιστήμης Υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο Embry-Riddle της Φλόριντα και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του la-Verne της Καλιφόρνια. Έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στο σχεδιασμό και διαχείριση μεγάλων και πολύπλοκων έργων Πληροφορικής σε διάφορους κλάδους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, με σημαντική παρουσία στην ηλεκτρονική υγεία

Δημήτρης Κατσίρης
Ερευνητής

Ο Δημήτρης Κατσίρης είναι απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Brunel,με μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Συστήματα Επικοινωιών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στα Τεχνοοικονομικά Συστήματα από το Ε.Μ.Π. και διαθέτει πιστοποίηση κατά PMP. Εργάζεται στην Datamed από το 2005 και έχει συμμετάσχει στην υλοποίηση και διαχείριση σύνθετων έργων πληροφορικής υγείας στην Ελλάδα και Κύπρο. Έχει την ευθύνη του Τμήματος Υλοποίησης Έργων της εταιρείας.

Γιάννης Καμπούρης
Αναλυτής, Προγραμματιστής

Ο Γιάννης Καμπούρης είναι απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάζεται στην Datamed από το 2006 στον τομέα υλοποίησης έργων, με πολύχρονη εμπειρία σε μεγάλης κλίμακας έργα πληροφοριακών συστημάτων νοσοκομείων (HIS, LIS, ERP, BI). Από τον Ιανουάριο του 2019, κατέχει τη θέση του Service Delivery Manager.

Στάθης Αρέθας
Προγραμματιστής

Ο Ευστάθιος Αρέθας σπούδασε προγραμματισμό στο C3L στην Στοκχόλμη και είναι πιστοποιημένος Java Developer από την Sun και  την Oracle. Από το 204 έχει εργαστεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε μεγάλο αριθμό έργων, ως developer. Εργάζεται στη Datamed από το 2014 ως Senior Developer.

Άγγελος Καϊάφας
Προγραμματιστής

Ο Άγγελος Καϊάφας είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Portsmouth, στον τομέα της Επιστήμης Υπολογιστών. Διαθέτει  τριανταετή εμπειρία στην ανάπτυξη εφαρμογών πληροφορικής και ιδιαίτερα στο χώρο της Υγείας. Συνεργάζεται με την Datamed από το 2003 ως Senior Developer σε εξειδικευμένα έργα της εταιρείας, μεταξύ των οποίων, οι εξειδικευμένες εφαρμογές για τη διαχείριση των μεταμοσχεύσεων και της αιμοδοσίας.

Απόστολος Παπίας
Προγραμματιστής

Ο Απόστολος Παπίας είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αιγαίου με  ειδικότητα  Μηχανικού Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων. Εργάζεται στη Datamed από τον Ιανουάριο του 2019 ως Developer.

Μετάβαση στο περιεχόμενο